Felemelkedett szerelem, amire mindig is vágytál

Felemelkedett szerelem, amire mindig is vágytál

Maga az érzés  (amit nem mondanám, hogy mindannyian várunk )  egy olyan csoda ami bennünk van, bennünk keletkezett, csakis mi dolgoztunk meg érte.

A szerelem az egyik legszebb érzés, de ez az érzés amit most kibontok, valami teljesen más!
Össze sem lehet hasonlítani… a szerelem csak emlékeztet arra, hogy mi az amit meg kell találnunk magunkban. Ezért múlik el, mert csak azt jelzi, hogy nem a másiktól kell elvárni, hanem pont, hogy neki kell tudni adni. De csak azt tudom adni ami bennem van. Vagy a felületet és a ragaszkodást a birtoklással, vagy a mélységet a szabadságot és az önzetlenséget a valódi intimitást.

Ezért kell önmagunkon dolgoznunk, hogy mindazt amit mástól várunk, és  azt nem úgy adja a másik, ahogy szeretnénk, akkor ne szenvedjünk, ne őrlődjünk és ne dühöngjünk. 

Ha a saját magomra találtam, táplálom és azt szárba szökkenve, kiszabadítom magamból, megrepednek a saját kőkemény falaim, minden rést kihasználva, kúszik lelkem minden darabkája a fény felé, egészen addig, míg szét nem robbantja a saját várfalaimat és annak minden egyes részét.

                                       

Ekkor egy teljesen új ÉN születik. Aki kicsit elveszett és nagyon kevesen értik. Más lesz a belső motiváció, megváltozik az áramlás. Nem kintről befelé töltekezem, hanem bentről töltök kifelé, sugárzom a felszabadult tisztaságot. Ilyenkor minden engem érintő alacsonyabb rezgésű inger ellenére is öröm van bennem, hiszen tényleg egy alacsonyabb energia ami hatna rám, de már nem tud.
Felszabadultam és ezáltal olyan magasra emelkedtem, ahol mindent látok, mindent értek, de az már nincs rám romboló hatással.

Ebben az állapotban már nem csak szépnek látok dolgokat, hanem minden porcikámban érzem is. Már nem csak észreveszem a szépet, hanem egyszerűen a csodában élek.
A szívemet  csordultig megtöltöttem szeretettel, ezért nem is tudok másképp nézni semmire és senkire csak is szeretettel. 

Ebben az állapotban kapcsolódni másokhoz, maga az életérzés  egyik legmagasabb állapota. Nem a hibákat és a hiányosságokat  veszem észre – ami bennem is ott volt eddig, és nem az  érdekekért teszek meg, vagy nem teszek meg  dolgokat – hiszen eddig mások nélkül nem tudtam volna boldogulni. 

Lelkem legcsodálatosabb magjából tudok kapcsolódni, ami a feltétel nélküliség, egy leírhatatlan szeretet/szerelem érzés, amikor mindenen meg tudok hatódni, mindennek tudok örülni, szívből tudok élni és ragyogni.

El tudjátok képzelni mi lehet ebből a minőségből, amikor egy Nő és egy Férfi találkozik/kapcsolódik ?

Egy felemelkedett boldogsággal ( hiszen valamilyen szinten el is rugaszkodtál a földtől, összekapcsolódtál a mindenséggel ) fűszerezett örök és végtelen egyesülés – egy igaz lélekkapcsolódás!

               Felismerés – Megtestesülés – Belelkesülés – Kiteljesedés – Egyesülés

Fekete Éva  2020.12.29.