Mit tartogat egy 13-as nap?

Hogy mit is tartogat egy 13-ai nap, Életfogatókönyves elemzés alapján megvizsgáljuk

A 13-ai napnak, pláne ha még péntekre is esik, van egyfajta misztikuma. Minden napnak, minden eseménynek megvannak a lehetőségei életforgatókönyves  szempontból is, ugyanúgy mint a saját születésnapunknak egész életünkre.

Nézzük meg, mi van akkor, ha az adott energiájátxnnek a napnak a legkedvezőtlenebb módon éljük meg, akkor mi az ami várható:

Először is tartogatja az egó megjelenését, vagyis, hogy az önerényesítésünk felerősödik ilyenkor, több konfliktus helyzetbe kerülök, mert nem tudom uralni azt ami bennem, vagy körülöttem van. Csak azzal foglalkozom ami nekem jó, és nem akarom megérteni azt, hogy másnak ez miért nem jó.

Másodsorban az észosztós hozzáállás, ami szorosan összefügg az én és az egy igazságommal, csak nekem lehet igazam, amit te mondasz az nem jó nézőpont, és meg sem akarom érteni amiről beszélsz. Majd én megmondom neked mi a jó, de te nem mond meg nekem, hogy nekem mi a ajó!

Harmadsorban pedig a szeretettel összefüggő hozzáállásomban azt várom el, hogy szeressenek, ezt mutassák is ki, viszont én nem mutatok ki semmit senki felé. Magamban tartok mindent, mert hátha nem jut belőle holnapra. Érzelmeim bizonytalanok és instabilak, nem is vagyok biztos abban, hogy mi maga a szeretet és, hogy létezik-e egyáltalán.
Jobban esik nyavajogni és manipulálni.
Vagy pedig pont, hogy túlságosan erős érzelmekkel tudok kötődni másokhoz, amely szeretet inkább sok és időnként még fojtogató is tud lenni, mintsem kellemes.
Itt a szexualitásnak is van létjogosultsága, mégpedig olyan szempontból, hogy tévesen azt gondolom, azzal mindent el lehet érni, azzal mindent meg lehet oldani.
De az is problémája lehet ennek a napnak, ha az érzéki örömök hatására válok higgadtabbá, mondjuk egy vitás helyzetben, ahol eddig ragaszkodtam a saját igazamhoz, egy szexuális együttlétet követően, “megvilágosodom” és  egyszer csak egyetértés születik meg bennem, vagyis egy hatás által, engedtem a saját igazamból.

 

Nézzük meg mi van akkor, ha a jótékony energetikáját vizsgáljuk meg egy tizenharmadikai napnak és megéljük belőle annak pozitív hatásait:

Elsősorban, megfelelő módon tudom kifejezni azt, ami mellett ki kell állnom, önmagamat is beleértve. Úgy tudok kommunikálni, hogy közben figyelembe veszem mások érzéseit is, úgy érem el a célomat, hogy közben nem gázolok át senki érzésein.

Másodsorban, bölcsen tudom kezelni a dolgaimat, és másokét is. Akkor, és olyan módon  szólalok meg, amikor annak megvan az ideje és a helye. Nem akarom senkinek sem megmondani neki mi a jó, hanem elfogadom azt, hogy neki pont úgy jó ahogy azt ő teszi.
Nem csak olvasgatom a bölcsleleteket, hanem a megfelelő időben alkalmazni is tudom azt a gyakorlatban, és a mindennapi életemben, élethelyzetekben, igyekszem felismeri azt. Mindenkinek megvan a saját maga igaza, amit felismerek és elfogadok,de ez nem azonos azzal, hogy azonosulok is vele.

Harmadsorban a szeretetemet, ami bennem van bárki felé, – és itt az önmagunk szeretete is nagyon fontos, azt meg tudom élni. Nem kötöm azt feltételekhez, hogy mikor és kit szeretek, és mikor fogadom el, hanem áramoltatom, adom és kapom. Észreveszem azt, ha valaki felém indít olyan  gesztusokat, ami a szeretetében nyilvánul meg, akárhogyan is teszi azt. Visszajelzem azt, ami nekem jól esik, meg merem élni azt is amit adok, és azt is amit kapok.
Szeretettel tudom kezelni a dolgokat, nem önzősködöm. Érzelmileg stabil vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy adás nélkül nincs kapás, és ez fordítva is így van. A szeretet örök és soha sem fogy el, jut belőle bőven mindenkinek.
A szexualitást az ösztöneimet, a szerelmet, az érintést az örömöket meg tudom élni mégpedig szívből. Megvan az egyensúly az érzelmeim és a logikám között. 

Élj meg úgy egy tizenharmadikai napot, független attól, hogy az esetleges babonák mit tartogatnak, ahogy azt érzed, és nem pedig úgy ahogy azt megmondják neked.
Bármikor változtathatsz az eddigi tévesen működő hitrendszereden.