Családállítás és lélekállítás

Állítsuk vissza a családi rendet

A családon belüli rend visszaállítására időnként szükség van külső segítségre. A generációs információk lehívásával dolgozunk azon, hogy a kiegyenlítődés megtörténjen, illetve a szeretet áramolni tudjon családon belül.

Csoportban zajlik egy egész napos program, ahol segítők és a témahozók – állítást kérők jelenítik meg előtted, azt amit szükséges látni, átélni, a rendszer helyreállításáért. A saját állításod fél – másfél óra is lehet. Illetve egyénileg is vállalom, ha azonnali megoldásra van szükséged nem tudod a következő időpontot kivárni. Ha külföldön élsz vagy nem megfelelő egyik helyszín sem. Vagy ha nem szeretnéd mások előtt a problémádat megosztani.

.

Hogyan működik a családállítás?

Egy úgynevezett morfogenetikus mezőből hívják le a családtagokat képviselő személyek az információkat. Ez a morfogenetikus mező tartalmazza, az azonos egyedek csoportjába tartozó, minden olyan információt, ami eddig tárolva van, és bármilyen hatással voltak és vannak az egyes viselkedésekre, a jelenünkre.

A Családállításban ez úgy jelenik meg, hogy olyan információk halmaza található meg benne, amit eddig az őseink bármilyen formában megtettek/megéltek. Jelen vannak a generációk óta eltitkolt események, vagy fel nem dolgozott problémák/traumák, amik hatással vannak a generációs életek mindennapjaira. De azt is tartalmazza, ahol még jól tudták működtetni az életüket az őseink.

Azért fontos, hogy ezt feltárjuk és megismerjük, mert enélkül nem tudunk lelkiismeret furdalás nélküli boldog életet garantálni saját magunknak, gyermekeinknek, unokáinknak, illetve bármilyen leszármazottunknak a későbbiekben.

Miért szükséges ide a lelkiismeret? Mert ha egy tudott dolog van a családrendszerünkben, amit nem akarunk tudomásul venni, az attól még ott van, és ha én nem oldom meg, akkor ezt a terhet/felelősséget átadom az utódaim számára, mondván én nem tudtam megoldani, old meg te, vagy aki akarja, de én biztos nem. Máris sérült a családi lelkiismeret.

Belegondolni is nehéz, mi a helyzet akkor, ha nem is tudunk arról, hogy mit is kellene helyrehozni családon belül. A Családállítás ezen információk megismerésére is képes.

Sokszor nem értjük, hogy miért vagyunk boldogtalanok és miért követjük el ugyanazokat a hibákat, amik a családrendszerünkben ismétlődnek. Miért nem sikerül hosszútávú párkapcsolatot kialakítani, miért nem végezhetek olyan munkát amilyet szeretnénk, miért érezzük esetleg azt, hogy sokkal több terhet cipelünk, mint kellene.

Plusz segítség, ha Integrált módon tudunk belenézni egy-egy család rendszerébe, vagyis, amikor tudjuk a saját és a családtagjainak sorsfeladatát, így konkrétabban tudunk az adott problémára ránézni, illetve megnézhetjük azt is, hogy milyen energetikai rendszer segít minket hozzá a feladatunk teljesítéséhez, mi az amit eddig nem használtunk ki. Rálátást kapunk arra is, hogy ki – kinek segít lélek szinten egy családon belül a fejlődésben.

Mi az, hogy családi rend/rendszer?

Egy családon belül mindig a szülők-az Édesanya és az Édesapa a felnőtt, és utánuk/belőlük születik meg a gyermek/gyermekek. Amikor a gyermekek is felnőnek, akkor is a gyermekeink maradnak, nem véletlen a mondás, hogy Te mindig a kisfiam/kislányom maradsz, nagyon helyesen! Attól, hogy felnőtt lett a gyermek ő volt a “második” a szülők pedig az “elsők”,  ez mindig így van, ez a rend, a család rendje.

Akkor borul fel ez a rend, ha a gyermek átveszi a helyet valamelyik szülőtől (válásnál a fiú gyermek lehet az Anyánál a “férfi”,  aki segít Anyának otthon és a testvér nevelésében is akár), ez hatalmas teher egy gyereknek lelki szinten, mert ezzel azonnal elveszíti gyermeki énjét és felnőttként kell funkcionálnia, de ő még gyermek. Később ennek nagyon fájdalmas következményei lehetnek, mert kimaradt egy fejlődési életszakasz az életéből.

Hogyan zajlik ez az oldó technika?

Egész napos program

A program lényege, hogy a csoport minden tagját külön-külön vizsgáljuk. A megélt tapasztalások mindannyiunkra hatnak, ezért rendkívül intenzív tanulási, felismerési és megértési folyamatban van részünk a családállítások alkalmával.

Csoportos

A csoportban végzett folyamat,  lehetőséget ad arra, hogy más szemszögből láthassam külső szemlélőként azt, ami az én rendszeremben zajlik. Ezáltal megértéseket kapok azzal kapcsolatosan, hogy kiben mi is zajlik lélekszinten, egy-egy probléma megjelenésekor.