Bemutatkozás

Szíved hozott, üdvözöllek!

Fekete Éva vagyok. Sok szeretettel köszöntelek a honlapomon.

„ Minden lépés egy tánc. Minden hang egy ének, és minden nap egy fesztivál.”

Nálam ez nem volt mindig így. Önbizalom hiány, kirekesztettség érzet, akár családon belül is. Sorozatos és visszatérő kudarcok, félelmek, szorongások csüggedtség, levertség és pánik betegség után, azt mondtam állj! Szerettem volna megérteni a sok MIÉRT-et! Mindig azzal voltam elfoglalva és addig nem tudtam megnyugodni, amíg meg nem értettem egy folyamatot, viselkedést.

Így váltam egyre tudatosabbá ezzel kapcsolatosan. A felismeréseim által indultam el a csodák útján. Mondhatom azt, hogy a pokoltól egészen a mennyekig, rengeteg tapasztalaton mentem át. Több mint tíz éve folyamatosan képzem magam, hogy minél több rétű legyek, a tanulásnak soha nincs vége számomra.

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma élet, mint ahogy az is különböző, hogy ki hogy él meg bizonyos élethelyzeteket. Mindannyian azt gondoljuk először, hogy az az elakadás, amiben jelenleg vagyunk az a legnehezebb helyzet. Ami való igaz, mert mi vagyunk benne, és csakis mi érezzük, mit is jelent ez számunkra. Sokszor még szavakba sem tudjuk önteni. Ilyenkor teljesen jogosan kezdünk el aggódni, mert nincs mibe kapaszkodnunk. Nincs honnan és hogyan elindulás, csak stagnálás, és ez a jobbik eset.

Saját tapasztalatok és mély önismeret valamint önképzés kellett ahhoz, hogy segíteni tudjak a hozzám fordulóknak. Valós nézőpontokból, érdekmentesen és tiszta szívvel találom meg a megfelelő segítséget, minden hozzám fordulónak.

Az önismeret hosszú és rögös út. Ehhez erő, elhatározás és kitartás kell. Szembenézni saját lelki tükörképünkkel nem mindig egyszerű feladat. Felismerni, hogy minden belőlünk indul ki, mindenért mi vagyunk a felelősek. Ezt nem könnyű elfogadni. Az elme minden pillanatban tiltakozik ez ellen, tudomást sem szeretne venni róla. Szereti a felelősséget áthárítani másra, így védi saját magát, bent tartva magát a saját komfortzónájaban.

Tehát teljes mértékben tudom azt, mert megtapasztaltam, hogy a legkilátástalanabb helyzetben is van megoldás. Csak döntés kérdése, a saját döntésemé. Maradok az önsajnálat programomban, vagy azt választom, amire születtem. Arra, hogy kiteljesedett és boldog életem legyen! Ami persze nem probléma mentességet jelent, csak éppen felismerem és értem az adott helyzetemet, így azt meg is tudom oldani. Amikor önfeledt a lelkem és bátran, örömmel tölthetem a mindennapjaimat. Sikeresen teremtem a jövőt, szeretetben, elfogadásban és megértésben. Szívvel és lélekkel, egységben.