Kronobiológia pszichogenetika

A kronobiológia szervezetünk működési összefüggéseit vizsgálja meg, és tárja elénk.  Egy energetikai rendszer, ami alapján testünk fizikai, érzelmi és szellemi szintjei működnek.
A pszichogenetikával kiegészítve, ami a csakráinkhoz tartozó aktivitásunkat mutatja meg, tökéletes térképet kapunk önmagunkról, és arról, hogy hogy  viszonyulunk egyes életterületeinkhez és a világhoz, az emberekhez.


Megmutatja az adottságainkat amikkel születtünk. Rávilágít arra mennyire vagyunk terhelhetőek és mennyi pihenésre van szükségünk ahhoz, hogy ne fáradjunk el idő előtt. Milyen munkát ajánlott végezni az adottságainkkal. A gyomrunkat mennyire terhelhetnénk, és hogy állunk a szívügyekkel.
Az egyes területeket lehet terhelni, de ennek is van egy -tól, -ig határa. Ezeket a határokat megszegve, különböző betegségek formájában, jelezéseket kapunk a szervetetünktől.

Olyan térkép amivel a születésed pillanatában, ami megegyezik az aznapi Föld emergiájával,  képessé válsz az életedre. Mivel számos sérülést szedünk össze és még a trendeket is követjük, ez az adottságunk szépen lassan be lesz takarva.

Egy egy személyre szabott elemzés után mindenki számára vannak meglepő adottságok.
Ez pont azért fordul elő, mert eltemettük a tapasztalások miatt.

Előfordulhat az is, hogy van egy álom munkád, de a téves hitrendszered elhiteti veled, hogy nem vagy rá alkalmas, majd az elemzés szembesít azzal, hogy teljes mértékben alkalmas vagy rá, mert meg van hozzá minden adottságod.

Az intuícód  vagy a gondolataid segítenek neked?
Mennyire vagy képes szeretetet befogadni és adni?
Terhelhető vagy, vagy csak nehéz megkérni valakit, hogy segítsen neked?
Mik a gyenge pontjaid, mire kell jobban odafigyelned?
Elhidegült vagy lelaposodottá vált a szexuális élet  a kapcsolatban?

Gyakorlatilag önmagunk  működését és a világhoz való kapcsolódásokat mutatja meg, segítségével sok kérdés és bizonytalanság tisztázható. 

Fekete Éva