Párkapcsolat

Két lélek találkozásakor, nem mindig találnak lelkek kölcsönösségre.

Életünk során az egyik legnagyobb kihívást a párkapcsolatok jelentik. Nem csoda, hiszen a szülőkön és testvéreken kívűl, ez az a minőség, ahol hatni tudnak ránk, amiben érzelmileg érintettek vagyunk.

Egész életünkben fejlődünk, ami egyénenként más és más feladatot ad.

Valakinek az a kihívás ha együtt kell lenne valakivel, van olyan akinek pedig pont az a kihívás, hogy egyedül van és nem talál megfelelő társat magának.

De van olyan, hogy megfelelő?

Igen!

Mindenki megfelelő valamilyen szinten, akkor amikor találkozunk vele.

 

Szintek szerint könnyebb valakivel kapcsolódni, vagy éppen nehezebb.

Mégpedig fizikai, érzelmi és szellemi szinten való kapcsolódás tekintetében, mert ez van a milyenségek hátterében. Valamint az sem mindegy, hogy ezek a szintek milyen mélységeiben kapcsolódnak és azok, hogy  hatnak egymásra.

Egy párkapcsolati egyesülésnél rálátást kaphatunk arra vonatkozólag, hogy megismerjük azt a térképet, ami által könnyebb lehet az együttélés, vagy pedig pont a felismerés, megbocsátás és az elengedés, ha az szükséges.

Minden emberének van egy energetikai rendszere ami az ő saját maga ereje, terhelhetősége. Nagyon fontos egy kapcsolódásnál, hogy ezeket ismerjük, hiszen így tudunk a másikra hatni, támogatni, felismertetni vagy éppen  taszítani őt. A női és a férfi tulajdonságokat összefésülve tudunk kialakítani egy nagyon harmonikus kapcsolatot, ami mindkettőnknek megadja a biztonságot és egyben a szabadságot is. 

A szerelem ellenére nem mindig marad egy kapcsolat tartós, ennek oka is ebben van, így kaphatunk megértést akár egy mélyebb csalódásunkra is, amit nem mondhatnánk beteljesült szerelemnek.

A párkapcsolati elemzést azoknak ajánlanám, akiket érdekelnek a miértek és tudatosan is dolgoznának azért, hogy boldog és beteljesedett párkapcsolatban élhessenek.

Fekete Éva