Visszajelzések

CSALÁDÁLLÍTÁS

P.ZS.

Amikor naivan azt hiszed, hogy már eleget dolgoztál magadon, majd jókedvűen önbizalommal telve megérkezel segítőnek egy integrált családállításra, azt gondolva milyen jó lesz. Új embereket ismersz meg ( bele látsz) bele „ érzel” egy másik ember családrendszerébe az energiái segítségével, ami érdekes felvillanyozóan pozitív, vidám vagy akár megdöbbentő vagy szomorú és félelmekkel teli is lehet. 

Azt érdemes tudni, hogy valószínűleg, olyan szerep talál meg, amivel neked is dolgod van. Ezzel nem számoltam amikor belevágtam, mert amivel még dolgod van, az megtalál. A tisztulás nem kellemes folyamat. Három hétig tartó hangulat ingadozás, rossz közérzet, belső feszültség, sírás, „világ vége”.  Ez mind hasznos, hogy tovább tudj lépni vagy tisztázni magadban elakadt vagy megoldatlan dolgokat. Mindezek ellenére, nagyon hasznosnak találom a módszert, mert megismerem magam és oldások indulnak el bennem, ami kihat az életemre. Elindul egy változás és teljesebb lesz az életem mint azelőtt. Köszönöm Évi, mindig szívesen jövök, akár Állítást kérni akár másoknak Segíteni is.

CS.M.

Sok éve járok családállításra, mert hasznos, jól működő módszernek érzem. Emellett szórakoztató, érdekes, élményekben gazdag kaland is, hiszen segítőként lehetek férfi, kisgyerek, vagy akár egy energia megtestesítője, csupa olyasmi, amit a hétköznapokban nem élhetek meg. Az Évi által képviselt módszer különösen szimpatikus és hiteles, mert az állításban résztvevők nem tudják, kit alakítanak éppen, ezzel csak az állítást kérő és az állítást vezető vannak tisztában. Mégis hihetetlen módon visszatükröződik a valóság, szavak, mozdulatok, gesztusok formájában, és a folyamat végére helyreáll a harmónia és egyensúly. 

Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki valamely területen elakadt az életében, és szeretne új szinteken rálátni, és megoldást találni a problémáira.

 

M.M.

Régóta jártam Családállításokra. A magam életével kapcsolatosan is és Segíteni is. Izgatottan vártam, mert nem igazán tudtam elképzelni miben lehet más az integrált mint az eddigiek. Olyan praktikákat alkalmaztál, amik egyszerre voltak modernek és stílusosak. Tetszett, hogy az állításom tele volt tartalommal és mégsem volt elnyújtva. Szinte az első pillanattól fogva felismerhetőek voltak a szereplők, mert egy az egyben ugyanúgy kommunikáltak, viselkedtek, mint a való életemben. Segítőként is részt vehettem és olyan feltöltődést kaptam a mezőben általad, amiből napokig, egy hétig töltekeztem.

Köszönöm Neked, itt tudom, hogy még nincs vége és szükségem lehet még további állításokra is.

 

ÉLETFORGATÓKÖNYV

Sz.M.
Évi! Köszönöm az elemzést. Amiért az idejét éreztem annak, hogy valamit tennem kell, az egy kisebb baleset ami velem megtörtént, megállásra kényszerített. Tudtam, hogy oka van az állapotomnak. Nagyon jó volt hallani azokat a dolgokat, amiket  valójában már megéltem, valamit élek a jelenben. Igazán hitelessé tette számomra a módszert, hogy a valóságot tükrözi akár a múlt, akár a jelen tekintetében. Egyben útmutatást adott,  megerősített és konkretizált arra vonatkozólag, hol is tartok jelenleg. A mindennapjaimat olyan tekintetben segíti, hogy mi az, amire rá kell erősítenem önmagammal szemben, a belső harmóniám teljesebbé tételére, nemcsak  magam hanem utódaim számára egyaránt. Hálával köszönöm! Áldott munkálkodást kívánok!

O.B.
Drága Évi! Visszatérő helyzetek miatt , szerettem volna látni az összefüggéseket az életemben. Te a racionalitás, én az érzelmek hajóján eveztem. Beszélgetéseink számomra minőséget és megértést adnak,  életem érthetetlen helyzeteiben. Sokat tanulok tőled minden egyes alkalommal. A tényeket  elsőre nem mindig akarom  elfogadni, aztán az érzéseim mégiscsak az elfogadásra ösztönöznek, és ez békével tölt el.  Hálás vagyok a sorsomnak, hogy megismerhettelek.

V.V.
Nagy problémák nincsenek az életemben már. Kíváncsi voltam, hogy hol tart az életem, tudatosan élek és elég jól ismerem magam. A tapasztalatom pedig az volt a módszerrel kapcsolatban, hogy számomra valódi, minden stimmel a kapott tanítások és fejlődésem  szempontjaiból is. Visszaigazolt azzal kapcsolatosan, hogy ebben az évben mi a feladatom. Ami az egészben a legbiztatóbb az az,  hogy  jó úton járok és épp azokat a dolgokat élem meg, amelyeket te is láttál az elemzésedben.  Jó  volt azt a visszaigazolást megkapni, hogy mindent jól csinálok . Hittel és kitartással legyek magam iránt továbbra is. Köszönöm.

L.J.
Drága Évi,
Tavaly októberben a második gyermekem születése után sajnos egy stroke elszenvedője voltam, amiből teljesen felépültem hála istennek.
Tudom, hogy nem véletlenül kaptam, valamin változtatni kell, mert a felépülésemmel egy új esélyt kaptam arra, hogy észrevegyem amit eddig nem akartam. Előtte is, és azóta is foglalkoztat a gondolat, hogy miért  jöttem e világra, mi a feladatom.  A helyes úton járok-e  illetve mit kellene máshogyan csinálnom. Az életforgatókönyvről általad hallottam először és nagyon hálás vagyok érte!
Abban segített a módszer, hogy a bennem lévő intuicióimat megerősítette. Hihetetlen , hogy akár a múltra, akár a jelenre vonatkoztatva teljes az egyezőség. Saját tükrömet tartott elém az elemzés, és ettől nagyon hitelessé vált számomra. Nagyon örülök, hogy az élet erre a pályára sodort. Minden embernek kívánom, hogy jusson el hozzá a saját életük nagykönyve az elemzés által. Nagyon köszönöm, hogy ennek én is a részese lehettem!


POINTS OF YOU

V.V.
Ez a játék egy nagy tükör!!! Nem enged nem szembenézni magaddal, a valóságoddal, nem enged elmenekülni saját magadtól. Egyszerűen oda teszi eléd mik zajlanak benned, és arra ösztönöz, hogy keresd meg a megértést vagy a megoldást. Ha nyitott vagy és befogadó akkor tágít és alakít, épp ezáltal ösztönöz hogy így éld meg az életed is! Egyszóval, ez a játék a legjobb barátod! Ő az árnyékod, aki mindig ott van veled..aki pontosan tudja, hogy mindennek minimum 2 oldala van, és hogy a megoldás, épp karnyújtásnyira van! Köszönöm ezt az élményt Évi. Hatalmas érzés együtt fejlődni! Ahhoz hogy az én virágom kinyíljon, érdemes volt 40 évig fejlődni. Köszönöm.

G.CS.
Nagy várakozással voltam a “játék” felé. Tudtam, hogy ez amennyire játék, pont annyira nem lesz az. 
Az ilyesmiben csak szívből-lélekből tudok benne lenni. Megérintő mások élettörténetébe bepillantást nyerni – úgy is mondhatnám: egyfajta beavatást kapni, bebocsátást, beengedést. Ez mélységesen megérint mindig. A második körben a többiek mondatai is sok választ adtak olyan fel nem tett kérdéseimre, ami a fő témám hátterében húzódtak meg.Ezért külön hálás vagyok. Jól éreztem magam, és érdekesek voltak az új nézőpontok és a bennem változott érzések. A lényed, a figyelmed az megnyugtató és megnyílásra ösztönzött, mellyel egy lelki mélység is társult.

V.L.
Számomra iránytűként szolgált a belső hangom felismeréséhez, meghallásához, amely segített olyan új irányt kijelölni számomra, ahol összhangban vagyok a belsőmmel és ez által felismerhettem a valódi tehetségem. Kiváló eszköz arra, hogy segítse más szemszögből látni és érezni a belső dolgainkat. Köszönöm, hogy megmutattad nekem, sokat tanultam belőle.

T.E.
Évi, épp említettem hazafelé a többieknek, hogy amellett, hogy mennyire “belehúztunk” a minket érintő dolgokba számomra nagy élmény volt, meghallgatni a többiek történetét, és azt érezni, hogy inkább maradok a saját “bajomnál” és nem szívesen cserélnék mással! Kvázi a saját “problémám” valamilyen szinten kisebb lett számomra!

K.M.
Drága Évi, 
döbbenet, visszaigazolás, milyen jól működnek az energiák , ( azt a kártyát húzom, ami választ ad ) . Elgondolkoztató is egyben – figyelve a csoport többi tagját , hogy ugyanaz a kártya másnak egész mást jelent. Felmerült bennem , hogy egyén, hangulat függő is lehet egy- egy képről kinek milyen érzés jön . Folyamatosan foglalkoztat . Én biztos megyek még hozzád gyógyulni

B.É.
Drága Évi!
Különleges élmény volt részt venni a játékban.Tudnod kell rólam, hogy tapasztalatlan vagyok ezen a területen, ezért még nagyobb hatást tett rám az együttlét légköre a képek szövegek és a hatásukra született gondolatok és reakciók. Maga a választás is csupa pozitív érzést keltett bennem……aztán a körhinta üres széke hozta felszínre az alapgondolatot……leginkább két csoport társunk  hozzászólása adott támpontot, segítséget a helyzet megértésében…….megrendítő élmény volt Valamennyiünk őszintesége és együttműködése.

B.E.
A játék által, alatt mit éltem át?
Az első kártya kihúzása után, ledöbbentem, hogy hogyan  lehetséges telibe találni a kártyának a jelenlegi életem, gondolataim, feladataim közepébe. A kártya címe: EGÓ. Telitalálat. Egy hattyút ábrázolt tükörképével, amivel nekem is szembe kell néznem. Választanom kellett, virágzok, élek, kibontakozok vagy maradok a sötét saját magam árnyéka. Nos az elsőt választottam.

A többi két kártya, TEHER, és ELAKADÁS… ez ismét egy telitalálat . Cipelve a terhet sok-sok évtizeden át és mindig csak az elakadásba futni …ELÉG volt. Választanom kell !!!! és dönteni. ELÉG volt, a kártyáktól is erre kaptam a megerősítést … jól döntöttem !!! Köszönöm, hálás vagyok azért az estéért, de szeretnék még részese lenne ilyen jellegű alkalmaknak.