Életforgatókönyv

Mi is ez az Életforgatókönyv?

Mindig is éreztem, hogy sokkal több van abban, hogy itt jelen vagyunk a földön a saját életünkben.

Erre egy bizonyíték, amely abban rejlik, hogy mindannyiunknak van egy „feladata, küldetése” amit mi vállaltunk el mielőtt megszülettünk volna. Számos tapasztaláson megyünk keresztül életünk során. Szabad akaratunkkal dönthetjük el, éppen mit választunk. Van egy belső hangunk, ami súgja nekünk az utat, vezet minket a célunk irányába. De ezzel a hanggal viszont, nem mindig vagyunk összhangban, nem mindig hallgatunk a megérzéseinkre.

Ilyenkor jönnek az elakadások, az akadályoztatások a sikertelenség. Egyszerűen azt érezhetjük, nekünk semmi nem jön össze. Akár a párkapcsolat területén ( miért nem működik a párkapcsolatom), akár a munkánk során ( miért van ugyanolyan főnököm, mikor már sokadik munkahelyemen vagyok), akár kapcsolatainkban ( kihasználnak a barátaim) de lehet akár anyagi vonatkozásban is érthetetlen helyzet. Jelezheti, akár egy-egy baleset is, hogy nem jó az irányunk, amerre haladnánk.

E dolgok által, érezhetjük, hogy itt valami nincs rendben. Eljuthatunk egészen a testi szintű jelzésekig is, amik betegségek formájában mutatkozhatnak meg, vagy alvásproblémáink illetve belső zaklatottságunk is lehet.

Nagyon fontos, hogy a rossz dolgok, amik az életünkben vannak, ne vegyük természetesnek, az élettel járó „normális” dolgoknak. Illetve egy bizonyos mértékig. Ezeket a csengőket értékeljük és fordítsuk le úgy, hogy nem jó az az irány amerre eddig haladtunk és ideje változtatni életünkön.

A sors- és küldetés elemzés ebben segít. Rávilágít arra, mit csinálok nagyon jól az életemben, és mi az, amiben változtatnom kellene. Döntéshelyzetekben megnézhetjük mikor a legalkalmasabb az idő a változtatásra. Nagy események (pl. esküvő időpontja, munkahely váltás, vállalkozás beindítás, születés, ) napjai, mire taníthatnak minket, milyen változásokat hozhatnak el nekünk.

Jelenleg hol tartunk az életünkben, milyen életszakaszaink vannak. Ott mire kell jobban figyelni vagy mi a feladatom abban a szakaszban.  Ha már tudatos vagy, és csupán egy megerősítésre van szükséged ahhoz, hogy jó úton haladsz. De arra is választ kapunk, hogy mit csináltunk jól vagy rosszul előző életünkben, jelenleg milyen segítségeket kaptunk, amikbe kapaszkodni tudunk. Vagy ha egyszerűen csak érteni szeretnéd a saját életedet.

Tehát arra világít rá, hogy ne szembe menj a saját lehetőségeiddel életed éveiben, hanem tudatában légy a saját forrásaidnak, és az utadon haladj, azon az úton, amit választottál magadnak. Amire valóban képes vagy, amit aztán igazán birtokolhatsz, mert a tiéd.

„ Az ember a lelki-szellemi fejlődésért tartózkodik a földön. Nem a lélek van a testért, hanem a test a lélekért, sőt egészen pontosan a test és lélek van a szellemért, az én fejlődéséért.”