Points Of You

A POINTS OF YOU élményszerű, kreatív fejlesztőeszköz személyes és üzleti környezetben történő alkalmazásra.

Cél a közös koncepció. Úgy keressük a nézőpontokat, hogy megtaláljuk azt a helyet magunkban, ahol meg tudunk nyílni saját magunk és mások számára is. Elérjük, azt a pontot ahol új szemszögből tudjuk a dolgokat megvizsgálni és haladni a következő lépés felé. A jobb és a bal agyféltekét illetve a fotóterápiát használjuk együtt segítségként. Hatékony probléma feltáró és egy megoldó technika egyben.

Egyénileg és csoportosan is használható eszköz, játékos módon vizsgáljuk meg életünk számtalan területét, miközben mélyrehatóan ismerhetjük meg önmagunkat. Ezzel valódi eredményeket érünk el életünk javítása érdekében.

Az új perspektívákhoz egy sikeres és hatékony módszer. Interaktív, játékos, színes ugyanakkor erőteljes és meglepő eredményeket tapasztalhatunk általa. Inspiráló találkozás akár céges megbeszélésen, társas összejöveteleken (születésnapok), családunkkal és társunkkal egyaránt.

Cégeknek, szervezeteknek ajánlom a POINTS OF YOU eszközt, a résztvevőket a közös tevékenységekre ösztönzi. Segít felismerni szokásaikat és új szemszögből megvizsgálni a munkahelyi gondjaikat, kérdéseiket, egy konfliktuskezelési technika.

Vitákat generálnak és hidakat vernek a különböző vélemények közé. Tökéletesek csapatépítéshez, vezetői fejlesztéshez, illetve HR- és tréning célokra.

Fedezd fel a változás és növekedés új dimenzióit, amelyet a vizuális stimuláció tesz lehetővé!

Efrat és Yaron izraeli házaspár alapította POINTS OF YOU -t. A Jövő kezdete című film ihlette őket arra, hogy alapítsanak egy olyan dolgot, amit a világ jobbítására lehet használni. Először veszélyeztetett helyzetű fiatalokon alkalmazták és üzleti csoportoknak nyújtott coachinggal foglalkoztak. Majd később fejlesztették olyan szintre, hogy megkerülve a logikát egy kézzelfogható eszköz lehessen mindenki számára.

Megszületett, létrehoztak egy játékot 2006-ban, azóta 147 országban van jelen világszerte. Azoknak az embereknek a száma, akik megismerték a Points of You eszközeinket, meghaladja az 1000000-t, ami elképesztő adat.